Retourneren


Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen houden. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@theoldomen.com.

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@theoldomen.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.” Mocht er iets niet goed zijn aan uw bestelling en het is onze fout, dan krijgt u een retourlabel toegestuurd, zodat het retour zenden kosteloos is.

 

Let op:

  • Zonder retour formulier nemen we geen items retour. 

  • Artikelen mogen niet beschadigd zijn en dienen in de originele verpakking te worden geretourneerd. 
  • U bent verantwoordelijk voor het pakket totdat wij het hebben ontvangen, bewaar dus uw verzendbewijs.
  • Items die buiten de retourtijd van 14 dagen na aanmelding van retour vallen, worden niet retour genomen.
  • Indien een product op maat gemaakt is kunnen we het product helaas niet retour aannemen.
  • Indien u een artikel retourneert kunt u het artikel aanmelden bij het door u gewenste postbedrijf.
  • U draagt zelf de kosten voor terugzending van het product.” Mocht er iets niet goed zijn aan uw bestelling en het is onze fout, dan krijgt u een retourlabel toegestuurd, zodat het retour zenden kosteloos is.
  • Wordt de gehele bestelling teruggestuurd dan worden ook de kosten van de heenzending in rekening gebracht. Ongeacht of u wel of niet over de voorwaarden boven de 20 euro of 50 euro gratis verzending zit.

  • Wordt alleen een gedeelte van de bestelling teruggestuurd en wij hebben de heenzending betaald, dan wordt deze uiteraard niet in rekening gebracht.

  • Een TheOldOmen Giftcard kan niet worden geretourneerd.

Retourformulier: